Terug naar overzicht

Villa Hacienda Las Chapas- Marbella

€ 3.670.000

Hacienda Las Chapas is een van de meest elegante villawijken in het oostelijke deel van Marbella. De residentiële gemeenschap biedt een 24-uurs beveiligingsservice bij de hoofdingang en ligt op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Marbella en op 25 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga. Het exclusieve gebied ligt dicht bij de zandstranden, exclusieve strandclubs, evenals vele restaurants en winkels, tennisclubs en internationale scholen.

Moderne Villa met 6 slaapkamers en 6 badkamers. Uitgerust met A/H systeem, UFH systeem, volledig ingerichte keuken, overdekte terrassen. Dubbele beglazing, alarm, Sat tv, etc. Zuid georiënteerd met schitterend 180° uitzicht op de zee. Prachtige volgroeide tuin. Afzondelijk personeelsappartement. Garage en berging. Meubels niet inbegrepen.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Villa
Slaapkamers6
Badkamers6
Bewoonbare oppervlakte856 m2
Grond oppervlakte3.445 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Alles achter zich laten, niets dan onzekerheid overkomen en verhuizen naar Marbella was een groot risico. Maar ik ben meer dan blij hier te zijn. Het kostte me 38 jaar om mijn huis te vinden."

guy1

Pieter Degrendel

Woont in Marbella

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018