Terug naar overzicht

Villa Ofelia- Ibiza

€ 10.605 / week

Dit is een prachtig modern, stijlvol, elegante villa, nieuwgebouwd in 2017 genesteld in het hart van de bergen in Ibiza, dichtbij San Jose dorp. Ontworpen door de prijswinnende architect Jano Blanco, de villa beschikt over 550 m2 ruimte die allemaal op één niveau is gebouwd op 20.000 m2 land en biedt een adembenemend uitzicht op zee, zonsopgangen en zonsondergangen.
Voor degenen die totale ontspanning willen, biedt de villa privacy en afzondering, maar omdat de villa dichtbij Carretera de Sant Josep gelegen is, is het slechts 10 minuten rijden vanaf de luchthaven en naar enkele van de beste stranden van Ibiza, clubs, restaurants en bars. Het is ook binnen op wandelafstand van het dorp San Jose en restaurants.

Santa Eulalia
Santa Eulalia is een charmante gemeente met vriendelijke mensen. Het welbekende uitgaansleven van Ibiza vind je hier nauwelijks. Wel kun je hier authentiek Spanje bewonderen. Op de heuvel bij stad Santa Eulàlia vind je het historische monument “Puig de Missa”, een 16e-eeuwse kerk met een oud kerkhof en typische witgekalkte huisjes. Je hebt op deze locatie ook een prachtig uitzicht over de omgeving!

Ondanks dat het nachtleven in deze stad minder belangrijk is, zijn er ook een aantal mooie bars in de stad te vinden. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij “Guarana” in de haven Marina voor een avondje uit met livemuziek en een cocktail. Na middernacht verandert de bar in een discotheek. Een andere bar in Santa Eulàlia die een bezoekje waard is, is de “Scuba Chill-out bar”. Dit is een cocktailbar op het dakterras van het vijfsterrenhotel “Aguas De Ibiza”. Gegarandeerd een prachtig uitzicht!

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers5
Badkamers5
Bewoonbare oppervlakte550 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Het witte eiland deed me denken aan Alice in Wonderland, ik heb me overgegeven aan haar natuurlijke schoonheid. De zee zo turkoois, het gras zo groen en de lucht zo fris."

guy1

Andrea Verhoye

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018