Terug naar overzicht

Moderne villa met zeezicht in Cumbre del Sol- Costa Blanca Noord

€ 940.000

De villa is opgevat als de samenvoeging van verschillende, met elkaar verbonden modules die een coherent geheel vormen met de buitenzone. Deze samensmelting van de binnen- en buitenruimtes creëert een open en functionele woning met veel lichtinval. Villa's van meer dan 260m² en terrassen van 66 m² met twee verdiepingen, gebouwd op percelen van meer dan 900 m² en met een fantastisch uitzicht op de zee en unieke zonsopgangen.

Villa's met twee verdiepingen. De bovenste verdieping omvat de module voor de nachtruimte, met een ruime slaapkamer met en-suite badkamer en twee slaapkamers gescheiden door een badkamer voor gemeenschappelijk gebruik. De module van de dagruimte omvat de inkomhal, het gastentoilet, en de tandem gevormd door de grote woon- en eetkamer en de keuken, die al dan niet kan afgescheiden worden door de schuifpanelen. Beide modules vloeien samen in de buitenzone met het mooie terras en het overloopzwembad als blikvanger.

Op de benedenverdieping is er een grote ruimte van meer dan 68m² met privé terras die kan gebruikt worden als gastenverblijf of als polyvalente ruimte. Er is ook een met een pergola overdekte parkeerplaats en een bergruimte.

Ontdek deze prachtige villa met ons ter plaatse. Neem vrijblijvend contact op met ons, wij helpen jou graag verder.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Villa
Slaapkamers3
Badkamers3
Bewoonbare oppervlakte375 m2
Grond oppervlakte929 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018