Terug naar overzicht

Villa Mieke

€ 7.032 / week

Deze prachtige eerste lijn villa bevindt zich in Cala Vadella. Een moderne open villa (800 m2) met ruime leef- en buitenruimtes, de villa heeft 3 slaapkamers en is de ideale locatie voor een Ibiza vakantie. De villa is het best geschikt voor een stel of gezin met kinderen boven de 5. De villa ligt in de buurt van Cala Vadella en biedt gemakkelijke toegang tot nabijgelegen restaurants, bars en stranden.
Er zijn grote ligbedden en chill-out zones om te genieten van de zonsondergang en het uitzicht op de zee, verschillende fantastische terrassen en een zout water zwembad (9 x 5 m).

Cala Vadella
Als je afdaalt in de pittoreske baai van Cala Vadella, zul je genieten van een adembenemend uitzicht op de zee en het mooie strand. Het grote, brede strand met fijn wit zand loopt langzaam af naar ondiepe wateren dicht bij de kust. Zelfs op het hoogtepunt van de zomer is er altijd wel een plekje te vinden op dit brede strand. Het kristalheldere water is perfect om te zwemmen en snorkelen, er is ook een duikschool in de buurt.

De beschutte baai is een populaire ankerplek voor privéjachten en motorboten, die zich daar vaak verzamelen om de romantische zonsondergang te bekijken.

Er is een ruime selectie aan cafés en restaurants aanwezig die overdag rustig zijn en 's nachts tot leven komen. “Maria Luisa”, bijvoorbeeld, is een populair, gezinsvriendelijk visrestaurant direct aan het strand met een fantastisch uitzicht op de zonsondergang. Restaurant “Can Jaume” is ook een geweldige optie op een toplocatie aan de baai.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers3
Badkamers4
Bewoonbare oppervlakte300 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Sta vroeg op, ga naar het strand en kijk naar de zonsopgang in de stilte van de oceaan. Alleen jij, de golven en het hele universum."

guy1

Sophie Vergara

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018