Terug naar overzicht

Can Cala Bassa- Ibiza

€ 3.459 / week

Dit is een spectaculaire villa in de typische 'Ibicenco'-stijl, afgewerkt met moderne accenten. Dicht gelegen bij de prachtige baaien van Cala Bassa en Cala Conta, is dit een ideaal vakantiehuis.
De accommodatie biedt plaats aan maximaal 11 gasten met 6 slaapkamers verdeeld over het hoofdgebouw en 3 aparte bungalows.
Gelegen aan de westkust van Ibiza, San Agustin is een schilderachtig stadje, onaangeroerd door toerisme en een prachtige plek om in rond te dwalen en te genieten van het landschap. De witgekalkte kerk is erg mooi en er is een kleine bar die elke avond na 21u opent.
Na een korte rit door de amandelboomgaarden rond San Agustin, kom je uit op het prachtige zandstrand van Cala Conta. Het is aanbevolen om een ​​auto te huren bij het huren van deze villa.

Cala Conta
Wanneer je het strand opkomt is direct snel duidelijk waarom dit strand zo populair is. Dankzij de prachtige uitzichten en het heerlijke water is een bezoek aan Cala Conta een speciale ervaring! Voor het strand liggen een aantal kleine eilandjes in de zee.

In het hoogseizoen is het strand erg populair, wij raden aan op tijd naar het strand te gaan om zeker te zijn van een parkeerplaats. 's Avonds kan men vanaf het strand genieten van de beroemde zonsondergang, een adembenemend uitzicht terwijl de zon langzaam in zee smelt. Of je nu kiest voor een plaats op de eerste rij in een van de drie restaurants of als je jouw voeten stevig in het zand plant, één ding is zeker - dit is toch wel de perfecte manier om een ​​perfecte dag af te sluiten…

Op het strand zijn meerdere restaurants, waaronder een visrestaurant, en bars aanwezig waar diverse DJ's heerlijke tunes draaien, “Sunset Ashram” is een echte aanrader.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers6
Badkamers5

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Ibiza heeft en zal altijd een bijzonder plekje hebben in mijn hart."

guy1

Julia Dehaer

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018