Terug naar overzicht

Casa Piro- Ibiza

€ 8.757 / week

Hoog boven de kustlijn van Ibiza, maar slechts enkele minuten van het strand. Deze villa is gelegen op de heuvel met een duizelingwekkend uitzicht op de Middellandse Zee.
Slechts enkele minuutjes gelegen van de historische bezienswaardigheden en het bruisende nachtleven van Ibiza-stad en sommige van de beroemdste stranden van Ibiza zoals Talamanca Beach en Roja Beach.
De villa biedt spectaculaire panoramische overzichten van Ibiza-stad en het verre eiland Formentera, er zijn weinig betere plaatsen om de glinsterende kust en de zee te bewonderen.
Het moderne minimalistische ontwerp van de villa en vele glas laten het licht stralen door de open ruimtes.

Talamanca
Het kleine resort Talamanca ligt op slechts 2 km van Ibiza-stad en op wandelafstand van “Marina Botafoch” en “Pacha”. Cala Talamanca is een lang, gebogen strand dat een klein stukje paradijs creëert.

Het strand van Talamanca wordt omgeven door een prachtige selectie strandbars en restaurants. Sommige vol met locals, zoals “Bar Flotante” (een populaire en betaalbare plek voor ontbijt) en het zeer populaire restaurant van het “Talamanca Hostel”, waar je de hele dag heerlijk kunt eten, vooral verse vis en zeevruchten. Er zijn ook een aantal zeer dure gastronomische plekken, zoals de prachtige “Harbour Club” - of neem één ​​van de beste pizza's van het eiland in “Club Talamanca”.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers4
Badkamers3
Bewoonbare oppervlakte580 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Het witte eiland deed me denken aan Alice in Wonderland, ik heb me overgegeven aan haar natuurlijke schoonheid. De zee zo turkoois, het gras zo groen en de lucht zo fris."

guy1

Andrea Verhoye

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018