Terug naar overzicht

Villa Las Brisas Golf- Marbella

€ 4.500.000

Gelegen aan de frontlinie van de exclusieve Las Brisas Golf Club in de pittoreske omgeving van Marbella, een van de meest geliefde golfbanen van Europa. Deze luxewoning ligt in een doodlopende straat en biedt u alle voordelen en privacy die u zoekt. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de majestueuze berg La Concha en gedeeltelijk uitzicht op zee.
Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 856 m2, met een voortreffelijk gebruik van ruimte, licht en open ruimtes.

De master-suite op de bovenste verdieping met een bevoorrecht uitzicht op zee, naast een groot privébalkon en een mooie badkamer- evenals een eigen buitenbad. Het huis bestaat uit ruime, open kamers en schuifdeuren die de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. De keuken en de open tv / woonkamer op de begane grond hebben moderne apparatuur van topkwaliteit en een indrukwekkende open haard. De begane grond biedt een high-end mediaruimte met een open haard, een speelkamer, een biljartkamer en een bodega, waardoor het een perfecte plek is om op te overnachten.
Hoewel de villa zeer recent is, roept het ontwerp van deze villa een ongelooflijk persoonlijke en uitnodigende sfeer op, volledig gecreëerd met de huiseigenaar in gedachten.
De slaapkamers van de villa zijn allemaal uniek op hun eigen wijze, elk van hun heeft een privétuin of terrastoegang.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Villa
Slaapkamers7
Badkamers6

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Alles achter zich laten, niets dan onzekerheid overkomen en verhuizen naar Marbella was een groot risico. Maar ik ben meer dan blij hier te zijn. Het kostte me 38 jaar om mijn huis te vinden."

guy1

Pieter Degrendel

Woont in Marbella

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018