Terug naar overzicht

Luxe appartementen met prachtig zeezicht

€ 430.000

Luxe appartementen genieten van een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee in Cumbre del Sol. Echt een perfecte plek voor iedereen die wil genieten van het mediterrane klimaat en prachtige zonsopgangen, in een residentieel complex naast de zee.

Deze appartementen onderscheiden zich door hun moderne en elegante design en hun grote oppervlaktes. Er zijn twee modellen van appartementen waarbij u de keuze heeft uit 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Door het plaatsen van high-end merken is alles heel luxueus en van uitstekende kwaliteit; ideaal om perfecte te genieten. Bovendien beschikt elk appartement over een bewoonbaar oppervlakte van minimaal 100m² en terras van 45m².

Deze residentie voorziet uiteraard ook een grote gemeenschappelijke ruimtes, zoals een infinity pool met een groot zomerterras en de overdekte wellness-ruimte die is uitgerust met een verwarmd zwembad, jacuzzi en sauna; alles wat u nodig heeft om te ontspannen.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Appartement
Slaapkamers2
Badkamers2
Bewoonbare oppervlakte100 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018