Terug naar overzicht

Leuke nieuwe appartementen in Xeresa del Monte

€ 136.850

Gandia is een verborgen schatje en ligt op maar 65km van de prachtige stad Valencia. Het is een van de grotere steden aan de kust en sterk spaans gereoriënteerd.

Zeer bekend om zijn paella´s, fideua en visschotels. De feesten en festivals van Gandia zijn legendarisch net zoals de fallas die gehouden worden van 12 tot 19 maart.

Las hogueras de San Juan in de zomertijd, het feest van de zomeruren, brengt heel veel bezoekers op de been. Het strand ligt op een 7km van Xeresa del monte.

Op wandelafstand van dit pand vindt men het pitorreske dorpje Xeresa del Monte, hier vind je nog lokale winkeltjes en een plein waar de bevolking iedere avond samen komt,

een bushalte, zeer goedkope restaurantjes en cafeetjes. De appartementen en duplex woningen hebben allemaal zeezicht en liggen aan een natuurpark.

Ze zijn trapsgewijs gebouwd tegen de bergflank waardoor al de appartementen zicht hebben op zee zonder enige belemmering

De appartementen hebben terrassen van 37m2 of meer die Oost/ Zuid zijn georiënteerd. 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers.

Prachtige gemeenschappellijke zwembaden met club huis, speeltuinen, ligzone.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Appartement
Slaapkamers2
Badkamers2
Bewoonbare oppervlakte73 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018