Terug naar overzicht

Ibiza Deluxe- Ibiza

€ 5.211 / week

Deze fantastische villa ligt op slechts 5 minuten van Ibiza-stad en de jachthaven Botafoch op de baan naar Cap Martinet in Jezus.
Het is een uitzonderlijke eigendom met een prachtig uitzicht en privacy, deze villa is één van de topvilla’s in Ibiza.
De villa zelf heeft 700 m² aan bewoonbare oppervlakte en prachtig onderhouden tuinen, een enorm infinity pool (11m x 4m), een garage groot genoeg voor 4 auto's, chill gebieden, verschillende terrassen en sensationeel uitzicht.

Botafoch
De jachthavens Marina Botafoch en Ibiza Nueva, zijn gezegend met de drijvende paleizen van de vaste jetset van Ibiza, die hier trouw aan het begin van elke zomer migreren om hun rendez-vous te houden met het meest beroemde nachtleven.

We kunnen echt een wandeling rond de kades en aanlegsteigers van de jachthavens aanbevelen. Enkele van de grootste jachten die je ooit hebt gezien liggen op Ibiza.

'S Nachts worden beide jachthavens druk, na het eten kun je naar één de vele bars zoals “Sushi Point” en “Keeper” trekken. Een gastronomisch showdiner? Bezoek dan zeker de verfijnde nachtclub “Lío” (hier heb je een zeer grote kans om bijvoorbeeld Lionel Messi tegen het lijf te lopen.) of beleef een onvergetelijke avond in “Heart”, die - in samenwerking met de Cirque du Soleil! - gastronomie, shows, livemuziek en clubbing combineert.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers6
Badkamers7
Bewoonbare oppervlakte700 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Het witte eiland deed me denken aan Alice in Wonderland, ik heb me overgegeven aan haar natuurlijke schoonheid. De zee zo turkoois, het gras zo groen en de lucht zo fris."

guy1

Andrea Verhoye

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018