Terug naar overzicht

Live, Work, Play- Marbella

€ 319.000

Dit is een hoogwaardig, innovatief en duurzame project die is ontworpen om de beste hedendaagse woonervaring in regio Marbella te beleven.

De perfecte locatie
Gelegen op een bergflank is dit project ontworpen rond het werk- en lifestyle schema van vandaag. Gelegen dicht bij grote invalswegen en op 10 tot 25 minuten van Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella, Málaga en de luchthaven.

Eigenaars genieten van het gebruik van ongeëvenaarde bestaande on-site voorzieningen, van een mini-winkelcentrum tot sportfaciliteiten in het kampioenschap, een bekroonde spa en uitzonderlijke eetgelegenheden.

Higueron West heeft een modern zakencentrum voor co-working met conciërgeservices.

Toekomstplannen zijn onder meer speelplaatsen voor kinderen, een dierenpark, biologische groentepartijen, een pendeldienst naar de strandclub en elektrische fiets- en autostations. Kortom, het is ontworpen voor diegenen die ten volle leven, werken en spelen.

De nieuwe wijk zal worden verbonden met de faciliteiten van Reserva del Higueron Resort Sport Club en Nagomi Spa, waar een gratis levenslange familieplatina-lidmaatschap is inbegrepen bij de aankoop van uw woning bij Higueron West (winkelwaarde van € 6.000).

De Sport Club beslaat een ruime 12.000 m2 en heeft een high-tech gymzaal, plus binnen- en buitenzwembaden. Oefenlessen en zwemlessen zijn beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen.

Er zijn ook twee tennis-, volley- en basketbalvelden, plus 12 paddlebanen waar jaarlijks het Pro Tour Paddle Tournament worden gehost.

- Appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers
- Vanaf 319.000€ tot 1.199.000€

° Oplevering 2020
° Co-working space
° Smart building
° 100.000m2 groene zones
° 12.000m2 sport en spa voorzieningen
° Ontworpen door de wereldberoemde architecten Broadway Malyan

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Appartement
Slaapkamers3
Badkamers3
Bewoonbare oppervlakte82 m2
Bouwjaar2020

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Hier vind je luxe in een rustige ligging omgeven door groene oases."

guy1

Jeroen Depraeter

Woont in Marbella

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018