Terug naar overzicht

Villa Demario- Ibiza

€ 6.231 / week

Deze prachtige, lichte, ruime villa is gebouwd in twee niveaus en bevindt zich in een rustige woonwijk in de baai van San Agustín.
Het is gelegen op ongeveer 10 minuten rijden van Cala Bassa, 15 minuten van Cala Conta en 20 minuten naar andere prachtige stranden aan de westkust. Het bevindt zich slechts 5 minuten van het nachtleven, de restaurants, bars, supermarkten, winkels en banken van San Antonio.
De luchthaven en Ibiza-stad liggen op 20 minuten rijden.

Cala Conta
Wanneer je het strand opkomt is direct snel duidelijk waarom dit strand zo populair is. Dankzij de prachtige uitzichten en het heerlijke water is een bezoek aan Cala Conta een speciale ervaring! Voor het strand liggen een aantal kleine eilandjes in de zee.

In het hoogseizoen is het strand erg populair, wij raden aan op tijd naar het strand te gaan om zeker te zijn van een parkeerplaats. 's Avonds kan men vanaf het strand genieten van de beroemde zonsondergang, een adembenemend uitzicht terwijl de zon langzaam in zee smelt. Of je nu kiest voor een plaats op de eerste rij in een van de drie restaurants of als je jouw voeten stevig in het zand plant, één ding is zeker - dit is toch wel de perfecte manier om een ​​perfecte dag af te sluiten…

Op het strand zijn meerdere restaurants, waaronder een visrestaurant, en bars aanwezig waar diverse DJ's heerlijke tunes draaien, “Sunset Ashram” is een echte aanrader.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers5
Badkamers3

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Sta vroeg op, ga naar het strand en kijk naar de zonsopgang in de stilte van de oceaan. Alleen jij, de golven en het hele universum."

guy1

Sophie Vergara

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018

Toezichthoudende autoriteit:Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel