Terug naar overzicht

Villa La Alquería- Marbella

€ 3.990.000

La Alqueria is Marbella’s meest gewilde, opkomende gebied, vol met villa’s en aantrekkelijk ingerichte appartementen. La Alquería is de thuisbasis van de beste aspecten van de Costa del Sol: weggestopt in een veilige omgeving met bewaking, waar rust en privacy heersen in een prachtige natuurlijke omgeving, maar met de glamoureuze en verfijnde attracties van het centrum van Marbella en Puerto Banús op slechts een paar minuten afstand. La Alqueria heeft een lokale supermarkt, sportfaciliteiten en ligt in de buurt van het pittoreske dorpje Benahavis, bekend om zijn gastronomie met de hoogste concentratie aan kwaliteitsrestaurants.

Het opvallende ontwerp en de moderne lijnen die deel uitmaken van de architectuur en het interieur van de villa zijn afgewerkt met de grootst mogelijke aandacht voor detail en kwaliteit, gebruikmakend van eigentijdse en onderscheidende materialen.
Betreden van het perceel via een automatische schuifdeur en een oprit naar de garage en het ingangsniveau met aangelegde daken. Het betreden van de villa van dit niveau biedt een gang met aparte ingang naar de garage, de lift, de trap en het enorme dakterras. Dit gebied heeft grote ramen met uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Villa
Slaapkamers5
Badkamers6

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Alles achter zich laten, niets dan onzekerheid overkomen en verhuizen naar Marbella was een groot risico. Maar ik ben meer dan blij hier te zijn. Het kostte me 38 jaar om mijn huis te vinden."

guy1

Pieter Degrendel

Woont in Marbella

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018