Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject Benahavis- Marbella

€ 830.000

We willen u graag kennis laten maken met BYU HILLS, een luxueus nieuwbouwproject in boetiekstijl, op een unieke locatie, in het meest prestigieuze gebied van Benahavis – Marbella.
BYU HILLS is een parel aan de Costa del Sol, bestaande uit 24 appartementen verspreid over drie gebouwen. Het project is opzettelijk kleinschalig gehouden om u maximale privacy en rust te bieden. Bovendien kunt u genieten van adembenemende uitzichten. De locatie is gewoonweg spectaculair en werd op die manier gekozen, zodat je vanuit elk appartement een panoramisch uitzicht op zee hebt.

Appartementen
Alle appartementen hebben een prestigieus, luxe en trendy imago en zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ze hebben elk drie slaapkamers en een ruim terras van ongeveer 60 vierkante meter. De penthouses hebben ook een privézwembad. Elk appartement heeft 2 parkeerplaatsen en een berging in de kelder van het gebouw. Het ingenieuze boetiekconcept van de architect biedt u maximale privacy. Je hebt immers geen aangrenzende buren omdat aan de binnenkant van de gebouwen de modules van elkaar gescheiden zijn door een gang, zodat er als het ware een kleine open woning ontstaat.
Voor het interieur van uw appartement is alleen het beste goed genoeg. Comfort en luxe zijn de sleutelwoorden voor de decoratie van uw edelsteen in de zon.
De keuken wordt ontworpen door het prestigieuze merk Bulthaup en de keukenapparatuur is van de bekende merken Miele en Siemens. De badkamers zijn uitgerust met sanitair van het merk Villeroy & Bosch.
Elk appartement heeft domotica voor het regelen van verwarming, verlichting, warm water en airconditioning. Je huis wordt koel gehouden door een airconditioning van het merk Daikin en vloerverwarming wordt in het hele appartement geïnstalleerd. Uw veiligheid wordt gegarandeerd door een alarmsysteem dat is aangesloten op een beveiligingsbedrijf en voor brandpreventie zijn er rookdetectoren in de hoofdruimten.

“Just breathe in stunning views”

Prijzen tussen € 830.000 – € 1.250.000

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Appartement
Slaapkamers3
Badkamers3
Bewoonbare oppervlakte151 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Deze regio is een echt walhalla voor foodies, met de hoogste concentratie aan restaurants te vinden in de pittoreske steegjes van de binnenstad."

guy1

Romee Degroote

Woont in Marbella

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018