Terug naar overzicht

Appartement Nueva Andalucia- Marbella

€ 620.000

Alcores del Golf is een relatief kleine urbanisatie van appartementen en penthouses gelegen naast de bekende golfbaan van Los Naranjos in Nueva Andalucia, Marbella.

Met zijn prachtige tuinen en uitzicht op de golfbaan is de urbanisatie perfect voor golfers. De ontwikkeling werd gebouwd in 1995 en er zijn in totaal 55 appartementen. Het complex is volledig omheind en heeft overal camera’s en een dagconciërge. Het appartement is minimalistisch van vormgegeven en het meubilair kan apart worden gekocht. Los Naranjos clubhuis ligt op slechts 5 minuten lopen. 7 minuten rijden naar Puerto Banus.

Prachtig, volledig gerenoveerd appartement met een prachtig panoramisch uitzicht op de golfbaan en een enorm terras.
Complex in mediterrane stijl. Deze op het zuidwesten gelegen woning heeft veel natuurlijk licht en bestaat uit: open keuken; woon- / eetkamer met toegang tot het terras; 1 slaapkamer en-suite met een grote walk-incloset; 2e slaapkamer heeft ook een eigen inloopkast; 3e slaapkamer deelt de tweede grote badkamer. Het terras is verlengd en een kleiner stuk tuin is achtergelaten voor een groen gevoel. Privégarage met opslag. Het complex is volledig omheind en heeft camera’s en een dagconciërge.

Het appartement is minimalistisch vormgegeven en het meubilair kan apart worden gekocht. Los Naranos clubhuis ligt op slechts 5 minuten lopen.

Perfect voor golfers!

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Appartement
Slaapkamers3
Badkamers2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Hier vind je luxe in een rustige ligging omgeven door groene oases."

guy1

Jeroen Depraeter

Woont in Marbella

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018