Terug naar overzicht

Caso Verano - Mallorca

€ 5.500 / week

8 Guests · 4 Bedrooms · 4 Bathrooms · 300 M2

Caso Verano is een verfijnd en luxueus toevluchtsoord dat culturele inspiratie en architectuur samenvoegt. Volledig gerenoveerd in 2020, is het landgoed een meesterwerk van design en vakmanschap met meer dan 200m² prachtig terras, houten details, handgeschilderde plafonds en prachtige kristallen ramen.

Het biedt een adembenemend uitzicht over Llubi en het hart van Mallorca, strak gelijnd meubilair mengt zich met ruwe natuurlijke texturen en exotische accessoires om de perfecte ontspannen heiligdom te creëren. Slechts 20 minuten rijden naar het Ponderosa strand, Can Picafort. Lokale voorzieningen zoals restaurants en supermarkt, dichtbij in het kleine traditionele stadje Llubí.

Een thema van levendige kleuren en ingewikkeld ontworpen houtwerk loopt door in dit prachtige huis.

Bovendien is er een zonovergoten zwembad met exotische Marokkaanse tegels. De schoonheid van dit veilige toevluchtsoord ligt in de verbinding met de natuur, de gouden zonsondergangen en de rust dragen bij aan het gevoel ergens echt uniek en exotisch te zijn.

Het terras is de ultieme chill out ruimte met lage tafels en vloerkussens, tapijten, keramisch aardewerk en iconische Marokkaanse lantaarns. Alles wordt gecombineerd met een fascinerende mediterrane flair. Het grote overloopzwembad laat u verfrissen tijdens de zomer.

*Op verzoek stellen wij onze locatie ook graag beschikbaar voor bruiloften, evenementen of filmproducties.*

*******************************
BIJKOMENDE DIENSTEN
*******************************
U kunt op elk moment om extra diensten vragen. Onder onze diensten zijn: vervoer, een sportcoach, massages, een persoonlijke kok, een babysitter en vele anderen.

**********
PRIJZEN
**********
De getoonde prijzen zijn laagseizoen prijzen, meestal zijn de hoogseizoen prijzen het dubbele. Bij interesse, vraag ons altijd om een prijsopgave.

*************************************
BESCHIKBAARHEID & PORTFOLIO
*************************************
Wij hebben meer dan 200 villa's in ons portfolio en de prijzen variëren van 3.000€/week tot 200.000€/week. We kunnen zelfs een volledig bemande villa aanbieden op een privé-eiland voor absolute privacy. Op onze website vindt u een kleine selectie, maar wij geven er de voorkeur aan de villa's op aanvraag en op basis van beschikbaarheid met de hand te selecteren.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers4
Badkamers4

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018

Toezichthoudende autoriteit:Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel