Terug naar overzicht

Casa Can Jordi- Ibiza

€ 6.978 / week

Deze moderne en luxe 5- slaapkamer villa gelegen in de 24/7 bewaakte verstedelijking van Roca Llisa, halverwege Ibiza-stad en Santa Eulalia del Rio, biedt onberispelijke zee en platteland uitzichten.
De villa ligt perfect op het eiland, slechts een korte rit van 28 minuten van de luchthaven, 10 minuten van Ibiza-stad en 7 minuten van het strand van Talamanca en Jezus.

Santa Eulalia
Santa Eulalia is een charmante gemeente met vriendelijke mensen. Het welbekende uitgaansleven van Ibiza vind je hier nauwelijks. Wel kun je hier authentiek Spanje bewonderen. Op de heuvel bij stad Santa Eulàlia vind je het historische monument “Puig de Missa”, een 16e-eeuwse kerk met een oud kerkhof en typische witgekalkte huisjes. Je hebt op deze locatie ook een prachtig uitzicht over de omgeving!

Ondanks dat het nachtleven in deze stad minder belangrijk is, zijn er ook een aantal mooie bars in de stad te vinden. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij “Guarana” in de haven Marina voor een avondje uit met livemuziek en een cocktail. Na middernacht verandert de bar in een discotheek. Een andere bar in Santa Eulàlia die een bezoekje waard is, is de “Scuba Chill-out bar”. Dit is een cocktailbar op het dakterras van het vijfsterrenhotel “Aguas De Ibiza”. Gegarandeerd een prachtig uitzicht!

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers5
Badkamers5

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Ibiza heeft en zal altijd een bijzonder plekje hebben in mijn hart."

guy1

Julia Dehaer

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018