Terug naar overzicht

Casa Flor- Ibiza

€ 5.221 / week

Een prachtige zwembadvilla nabij Talamanca, met een superieur uitzicht op Ibiza-stad en de zee.
Talamanca bevindt zich op loopafstand en een wandeling naar het strand duurt slechts 10 minuten.
Met de auto ben je binnen 3 minuten bij de populaire restaurants en bars in Marina Botafoch en in slechts 5 minuten in Ibiza-stad.

Talamanca
Het kleine resort Talamanca ligt op slechts 2 km van Ibiza-stad en op wandelafstand van “Marina Botafoch” en “Pacha”. Cala Talamanca is een lang, gebogen strand dat een klein stukje paradijs creëert.

Het strand van Talamanca wordt omgeven door een prachtige selectie strandbars en restaurants. Sommige vol met locals, zoals “Bar Flotante” (een populaire en betaalbare plek voor ontbijt) en het zeer populaire restaurant van het “Talamanca Hostel”, waar je de hele dag heerlijk kunt eten, vooral verse vis en zeevruchten. Er zijn ook een aantal zeer dure gastronomische plekken, zoals de prachtige “Harbour Club” - of neem één ​​van de beste pizza's van het eiland in “Club Talamanca”.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Villa
Slaapkamers2
Badkamers2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Ibiza heeft adembenemende schoonheid te bieden. Op ontdekking gaan naar geheime stranden en er kristalhelder water vinden dat je ogen niet kunnen geloven. Puur genieten."

guy1

Gregory Vandewiele

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018