Terug naar overzicht

Villa Encore- Ibiza

€ 6.734 / week

Je zult opnieuw en opnieuw willen terugkeren naar Villa Encore. Je bent slechts vijf minuten verwijderd van Ibiza-stad en perfect geplaatst om te genieten van de geneugten van dit prachtige eiland.

Ondertussen heb je alles wat je thuis nodig hebt. Ontspan rond het royale zwembad van 9m x 5m, met uitzicht over de daken naar Dalt Vila, de oude binnenstad van Ibiza. Ligstoelen bij het zwembad en een eetruimte onder de sterren maken het beste van de buitenruimte van Villa Encore.

De beste uitzichten kunnen worden genoten vanaf het terras op de eerste verdieping. 'S Nachts kun je van hieruit de flitsende lichtjes van de oude binnenstad van Ibiza zien.

Binnen zijn de interieurs modern en ruim, met een open lounge-eetkamer en een goed uitgeruste keuken. De royale slaapkamers zijn verdeeld over de drie verdiepingen.

De dubbele garage maakt het gemakkelijk als u zin ​​heeft om een ​​auto te huren en de rest van het prachtige eiland Ibiza te verkennen. Een geweldige optie op een fantastische locatie, vooral als u dicht bij Ibiza-stad wilt zijn.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Villa
Slaapkamers4
Badkamers5

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Sta vroeg op, ga naar het strand en kijk naar de zonsopgang in de stilte van de oceaan. Alleen jij, de golven en het hele universum."

guy1

Sophie Vergara

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018