Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject Estepona- Marbella

€ 2.950.000

Vestigde zich op een van de meest bevoorrechte locaties tussen Puerto Banús en Estepona. Op een voorste positie van een van de beste stranden en op slechts enkele minuten van vele verschillende diensten en voorzieningen zoals restaurants, winkelcentra, golfbanen, ziekenhuizen, scholen, enz …

Op een bijna 20.000 m2 frontline strandgrondstuk, een High Security Gated Complex van slechts 6 kleine blokken, bestaande uit 28 verbazingwekkend grote 3 & 4 slaapkamerwoningen en exclusieve toegang tot het strand.

De totale gebouwde oppervlakte van de appartementen met 3 slaapkamers gaan van 405 m2 tot 431 m2, en de 4 slaapkamer appartementen van 548 m2 tot 813 m2. Het ontwerp van de constructie, samen met de meest geavanceerde technologieën, evenals de innovatieve gebruikte materialen, hebben plaats gemaakt voor de adembenemende Smart Apartments die deze ontwikkeling samenstellen. Elk van de appartementen omvat minimaal 3 grote parkeerplaatsen, met directe toegang tot een privé “kelder-opslag”, direct verbonden met elk van de appartementen via een privélift.

Appartementen met 3 of 4 slaapkamers

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed
Slaapkamers3
Badkamers3
Bewoonbare oppervlakte231 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Alles achter zich laten, niets dan onzekerheid overkomen en verhuizen naar Marbella was een groot risico. Maar ik ben meer dan blij hier te zijn. Het kostte me 38 jaar om mijn huis te vinden."

guy1

Pieter Degrendel

Woont in Marbella

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018