Terug naar overzicht

Villa Miami- Ibiza

€ 13.685 / week

Deze unieke villa ligt aan de rand van Ibiza-stad en biedt een spectaculair panoramische uitzicht op Ibiza Stad, Dalt Vila en de zee.
Deze enorme villa is verdeeld over drie verdiepingen en ligt dicht bij enkele van de beste stranden van het eiland.
Het pand heeft prachtige tuinen van 600 m2 met watervallen en een geweldig uitzicht op zee. Het grote zwembad (82 m2) wordt verwarmd.

Ibiza
In het Catalaans heet de stad Ibiza ‘Eivissa’. De grootste monumentale trekpleister van Ibiza is Dalt Vila met daar vlakbij de jachthaven “La Marina”. Vele boetiekjes en bars zijn te vinden in Ibiza stad. Lopend door de vele pittoreske steegjes vind je het ene na het andere mooie stukje van deze betoverende stad. Eenieder zal beamen, dat Ibiza iets magisch heeft.

Wie het even heeft gehad met de drukte op het buurland Ibiza, kan prima oversteken naar Formentera. Dit eiland is bekend om zijn witte stranden en azuurblauw zeewater. Met de ferry is de overtocht van dertig minuten zo gemaakt.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers10
Badkamers11
Bewoonbare oppervlakte650 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Ibiza heeft en zal altijd een bijzonder plekje hebben in mijn hart."

guy1

Julia Dehaer

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018