Terug naar overzicht

Villa met prachtig zicht- Costa Blanca Noord

€ 790.000

Genieten van een villa met veel ruime lichtrijke kamers (allemaal aan de buitenzijde) met een prachtig uitzicht en een verdeling die profiteren van elke centimeter van het huis en zijn omgeving.

Dit is een exclusief en nieuw wooncomplex bestaande uit acht luxe villa's, gelegen in de exclusieve ontwikkeling van Sierra Cortina, met onder meer 24 uur privébeveiliging een dag, een sociale club (met fitnessruimte, spa, tennis en paddle terreinen), restaurant en cafetaria. Ook zijn er twee golfbanen op loopafstand van de villa's. Een van hen is een Pitch and Putt met 18 holes, ideaal voor beide zowel beginners als ervaren golfers. Deze bevoorrechte locatie aan de Costa Blanca in Alicante is omgeven door een
unieke zee- en bergomgeving en is gezegend met een uitzonderlijk microklimaat waarmee je meer dan 3.000 uur zon kunt genieten per jaar, met een gemiddelde jaartemperatuur van ongeveer 19 ° C. 40 minuten van de luchthaven Alicante-Elche en 7 minuten van de stranden van Benidorm, een van de belangrijkste en bekendste toeristische bestemmingen in Spanje.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Villa
Slaapkamers4
Badkamers3
Bewoonbare oppervlakte175 m2
Grond oppervlakte560 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018