Terug naar overzicht

Luxe villa in afgesloten urbanisatie- Costa Blanca Noord

€ 850.000

Deze luxe villa behoort tot een gesloten urbanisatie van 11 villa’s. Alle villa’s hebben een uitzicht over de Middellandse zee & vallei van Finestrat. De toegang tot de urbanisatie verloopt via 1 toegangsweg. U kan vrij uw plot kiezen. Grootte varieert tussen 705 en 823m².

De villa zelf heeft een bewoonbaar opp van 325m² en zwembad van 5x10m. Terras van minimaal 45m². De villa is beschikbaar in 3 uitvoeringen. Allen kunnen aangepast worden naar uw wens. De villa wordt opgeleverd met 3 of 4 slaapkamers en 3 of 4 badkamers. In elke villa is er bovendien een kelderverdieping die kan ingericht worden als polyvalente ruimte, berging of afgesloten appartement ... bovendien is de villa voorzien van, rolluiken, veiligheidsglas, - deuren en alarminstallatie. Afwerking is met high-end materialen en vloerverwarming kan voorzien worden.

Een absolute topper in zijn segment die bezoeken meer als waard is.

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Villa
Slaapkamers3
Badkamers3
Bewoonbare oppervlakte325 m2
Grond oppervlakte705 m2

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018