Terug naar overzicht

Villa Emilio- Ibiza

€ 24.773 / week

Deze fantastische design villa gelegen aan de zuidkust van Ibiza in één van de meest gewilde gebieden. Het heeft een spectaculair panoramisch uitzicht op de glinsterende wateren van de Middellandse Zee en het eiland Formentera.
Gelegen in Es Cubells in de 24 uur beschermde urbanisatie Vista Alegre, op minder dan 20 minuten van Ibiza Stad en 15 minuten van de luchthaven.
De grote buitenruimte is inclusief zwembad, Jacuzzi, grote terrassen, eersteklas openluchtkeuken met buiten eethoek en een aantal fantastische ontspanningsruimten.
De ideale woning voor familie en vrienden die op zoek zijn naar een luxe vakantievilla op een prachtige locatie en in een 24 uur beschermd gebied.

Es Torrent
Es Torrent zich aan de mooie Zuidkust van Ibiza, tussen idyllische stranden en omringende rotsen. Het uitzicht op de Mediterrane zee is dan ook adembenemend. De typische parasols van palmtakken geven het geheel een exotische toets.

Wie voor de volledige sunkissed ervaring wil gaan, kan hier ook van ’s ochtends vroeg terecht om een strandbedje te huren. Rijk Ibiza komt hier eveneens over de vloer, ook via het water met bijpassende luxeboot.

Het nabijgelegen restaurant/bar “Es Torrent”, die een prachtige selectie traditionele Ibicenco visgerechten biedt is een echte hotspot!

Troeven van het pand

Listing features

Soort vastgoed Huis
Slaapkamers4
Badkamers4

Interesse?
Contacteer ons.

senorsanchez_profilepicture

uw contactpersoon Emmanuel

"Ibiza heeft en zal altijd een bijzonder plekje hebben in mijn hart."

guy1

Julia Dehaer

Woont in Ibiza

senorsanchez_profilepicture

Klaar om je droom waar te maken?

Maak een afspraak met Emmanuel en hij regelt al de rest

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest gaan we samen op zoek naar je perfecte vakantievilla. Maak een afspraak om je Spaanse droom in vervulling te brengen.

Copyright © Senor Sanchez 2018